Prírodne antibiotikum – Umeboshi slivky
Prírodne antibiotikum, alebo tradičný japonský liek na rôzne zdravotné problémy, predstavujem vám umeboshi slivky. Neobsahuje žiadne chemické prísady ani farbivá. Môžete ich použiť na ochutenie pokrmov, šalátov, dressingov alebo do sushi.
Páli vás záha? Máte hnačku? Alebo naopak, zápchu? Ste často chorí, alebo máte oslabenú imunitu?
Slivky sú malým zázrakom.
Slivky umeboshi ako aj umeocot sú veľmi vhodným riešením. Tieto umebošky sú pre mňa úplne najlepšia domáca lekárnička . Pojedáme ich celá rodina nielen v čase choroby. Nie sú len antibiotické, ale aj antiseptické. Tieto nakladané slivky v morskej soli a listoch Shiso sú pre mňa veľkým prírodným 🌿 zázrakom v čase choroby.
Slivky majú v sebe silu zdravia a tiež vyťahujú z tela škodliviny. Najmä po konzumácií ťažkých potravín . V sude sa nechávajú naložené minimálne 6 mesiacov. Čím dlhšie sú naložené, tým sú účinnejšie.
Ako správne davkovať a konzumovať slivky?
Odporúčané množstvo pri prevencii je podávať pol slivky trikrát týždenne v ranných hodinách. Konzumovať môžete umeboshi priamo, ale je možné ho pridávať aj do jedál.
Vedeli ste, že v minulosti sa Umebošky tradične používali pri otrave potravinami, pri vodnatosti, srdcovom záchvate, hnačke, alebo zápche, pri problémoch so žalúdočnými šťavami.
Kúpite ich v Bio obchodoch, alebo na internete.